Máis información

Dicionario para hostalería

Dicionario de alimentación e restauración

O Dicionario de alimentación e restauración recolle os principais termos do vocabulario culinario e gastronómico. Na súa maioría foron baleirados de repertorios terminolóxicos, lexicográficos e especializados en distintas linguas, especialmente en galego, castelán e inglés, pero tamén se incluíron outras formas obtidas a través dos propios especialistas.

O dicionario recolle aproximadamente 3000 conceptos, con 3600 denominacións en galego, 3700 equivalencias en castelán e 3500 en inglés, ademais de 320 nomes científicos.

O índice de contidos das 330 páxinas do dicionario é o seguinte:

  1. Introdución
  2. Estrutura do dicionario
  3. Dicionario de alimentación e restauración 
  4. Índice de nomes científicos
  5. Índice de equivalencias inglés-galego
  6. Índice de equivalencias castelán-galego
  7. Bibliografía

Documento: Dicionario de alimentación e restauración

Boletín

Subscríbase ao boletín

Logo Feder