Máis información
Dicionario para hostalería
Dicionario de alimentación e restauración
O Dicionario de alimentación e restauración recolle os principais termos do vocabulario culinario e gastronómico. Na súa maioría foron baleirados de repertorios terminolóxicos, lexicográficos e especializados en distintas linguas, especialmente en galego, castelán e inglés, pero tamén se incluíron outras formas obtidas a través dos propios especialistas.
O dicionario recolle aproximadamente 3000 conceptos, con 3600 denominacións en galego, 3700 equivalencias en castelán e 3500 en inglés, ademais de 320 nomes científicos.
O índice de contidos das 330 páxinas do dicionario é o seguinte:
- Introdución
- Estrutura do dicionario
- Dicionario de alimentación e restauración
- Índice de nomes científicos
- Índice de equivalencias inglés-galego
- Índice de equivalencias castelán-galego
- Bibliografía
Documento: Dicionario de alimentación e restauración
Boletín
Subscríbase ao boletín